Vacature administratieve vrijwilliger

Je bent een (ervaren) boekhouder of administratief medewerker.  Misschien ben je een gepensioneerde boekhouder die graag zijn steentje bijdraagt aan een klimaatvriendelijke stad? Of misschien ben je student die graag wat ervaring opdoet in het veld? Team Klimplant zoekt jou om onze financiële administratie mee bij te houden. Ben jij de vleugelvlugge, excel-liefhebber die we zoeken?

Klimplant zoekt een vleugelvlugge, administratieve vrijwilliger

Reken jij ‘t stad straks CO2-arm?

Als formele vzw volgen we de vzw-richtlijnen en beheren we onze financiën via een correcte boekhouding. Klimplant is op zoek naar een vrijwillige boekhouder die ons team daarbij kan versterken. 

Omschrijving

Je bent een (ervaren) boekhouder/administratief medewerker.  Misschien ben je een gepensioneerde boekhouder die graag zijn steentje bijdraagt aan een klimaatvriendelijke stad? Of misschien ben je student die graag wat ervaring opdoet in het veld? 

Je zou mee verantwoordelijk zijn voor het bijhouden van onze financiële administratie, samen met onze werkkrachten Carlijn en Marlies. We werken met een analytische boekhouding. 

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Het bijhouden van onze financiële administratie, inclusief het verwerken van inkomende facturen en het bijhouden van onze administratie.
  • Hulp bij het opstellen van jaarrekeningen en begrotingen
  • Samenwerken met het Klimplant team om ervoor te zorgen dat onze financiële administratie up-to-date blijft
  • Eventueel het adviseren van het bestuur over financiële zaken

We zijn op zoek naar iemand die plus minus 4 uur per week beschikbaar is. Je bent welkom op ons kantoor in de geweldige Peperfabriek waar je ook kan lunchen.

Goesting? Als je geïnteresseerd bent in deze rol, stuur een mailtje naar info@klimplant.be, of bel er eens over met Carlijn (+32 470 58 68 24).