Doe mee

Klimplant vrijwilligers planten geveltuintjes in Borgerhout

Laat Klimplant groeien in Antwerpen

Klimplant groeit op de schouders van klimaatbewuste burgers. Sluit je aan bij de grootste klimaatbeweging van Antwerpen. Word vrijwilliger, lid of partner. Of deel jouw goed idee met ons. Klimaatplatform Antwerpen heeft jou nodig.

Word lid

Word lid

Help ons om van Antwerpen een klimaatvriendelijke stad te maken. Vergroot je impact. Kies het lidmaatschap dat bij je past en geniet korting bij lokale handelaars met een hart voor het klimaat.

Word partner

Word partner

Winkeliers, handelaars en ondernemers: zet je schouders mee onder een klimaatvriendelijke stad. Wij zorgen voor extra klanten. Jij geeft onze leden een extraatje of korting. Laat je zaak promoten door Klimplant.

Word vrijwilliger

Word vrijwilliger

Klimplant groeit op de sterke schouders van vrijwilligers. Zin om mee te doen? Ontdek hier welke werkgroepen jou nodig hebben. Geef je voorkeuren op en meld je aan. Samen maken we van Antwerpen een stad om echt trots op te zijn.

Deel je idee

Deel je idee

Klimplant heeft zijn succesverhalen te danken aan Antwerpenaren zoals jij en ik. Heb jij een idee om onze stad te wapenen tegen de klimaatopwarming? Om ze groener te maken en aangenamer om leven? Kom je idee delen. Elke twee maanden openen we de deuren in het Klimplant Café.