Aperopera Eindejaarseditie

Op zoek naar een leuk eindejaarsgeschenk terwijl de winkels gesloten zijn? Ontdek met Jennifer van Empty the Fridge als gids een onderbenut arsenaal aan topcadeaus in je eigen huis. In vier online workshops leer je hoe je de gevonden buit kan upgraden tot een reeks originele geschenken.

Programma

Pannenlappen van een oude T-shirt en restjes wol
Met een oude T-shirt en wat overschotjes wol van een vergeten breiproject heb je alles in huis om deze kleurrijke pannenlappen te maken.

Afbeelding met binnen, tafel, bord, zitten

Automatisch gegenereerde beschrijving

Zelf kruidenzout maken
Heb je een kruidentuintje in je hof of een plantenbak op je balkon? Beginnen je kruiden er met het koude weer wat triest bij te hangen? Zelfgemaakt kruidenzout is de perfecte manier om ze voor langere tijd te bewaren. 

Afbeelding met tafel, binnen, zitten, voedsel

Automatisch gegenereerde beschrijving

DIY Sneeuwbol
Heb je nog volle dozen kinderspeelgoed in je kast staan waar je kinderen niet meer naar omkijken? Maak er samen met hen een leuk souvenir of kerstcadeautje van. Een verzameling plastic speelgoed, wat glitter en een bokaal is al wat je nodig hebt voor deze DIY sneeuwbol!

Afbeelding met tafel, binnen, zitten, voedsel

Automatisch gegenereerde beschrijving

Zelfgemaakte tonic siroop
Ook al is deze editie van AperOpera online… een aperitief hoort erbij! Wat dacht je van zelfgemaakte tonic siroop voor de ultieme Gin & Tonic? Je hebt er een speciaal ingrediënt voor nodig: kinabast, maar dat kan je vrij gemakkelijk online bestellen. Verder komen er wat specerijen en veel citrusvruchten bij kijken.