#BreekUIT

De planten voor district Antwerpen zijn te bestellen vanaf maandag 24 augustus op deze pagina, en dat tot en met 27 september. Woon je in district Antwerpen (postcodes 2000, 2018, 2020, 2030, 2040, 2050, 2060) dan kan je via deze pagina bestellen. Woon je in een ander district, dan ga je naar deze pagina.

Om het formulier goed te kunnen invullen, heb je volgende gegevens nodig:

  1. Een foto van de ontharde ruimte waarop ook de uitgebroken tegels staan. Plaats eventueel ook een meetlat of meetlint mee op de foto. Deze foto moet je invoegen in het formulier. 
  2. De totale oppervlakte (in m²) van de ontharde ruimte(s). Die meet je best op voorhand al op.
    Vermenigvuldig de lengte van de ontharde ruimte met de breedte om de oppervlakte te bekomen. Je kan ook de oppervlakte van een uitgebroken steen berekenen en vermenigvuldigen met het aantal uitgebroken stenen. Een voorbeeld: een standaard stoeptegel van 30 x 30 cm heeft een oppervlakte van 900 cm² of 0,09 m². Als je drie tegels van 30 x 30 cm uit hebt gebroken, is dit dus een totaal uitgebroken oppervlakte van afgerond 0,3 m².
  3. In het formulier kies je uit een lijst van 25 planten. Je kan op voorhand dit plantenaanbod bekijken. Zo kan je snel je keuze maken.

Per 0,1 m² ontharde ruimte heb je recht op 1 plantje, met een maximum van 15 planten voor particulieren. Wil jij of jouw vereniging meer ontharden? Mail naar info@klimplant.be

Bekijk hier de afhaalpunten in district Antwerpen en daarbuiten.

Bestel je planten op voorhand en noteer 10 oktober alvast in je agenda.

#BreekUIT: beschikbare planten

Zonnekloppers

Halfschaduw

Klimplanten

Een geveltuin aanleggen

Meer informatie over een geveltuin aanleggen vind je hier.